CONSTRUCTIE

 
 

BETON

Beton de rezistență cu grad mare de compactare, care se caracterizează printr-o rezistență sporită și întărire omogenă. În contact cu armatura de fier beton, betonul B400 devine un element de rezistență deosebit pentru clădirile cu regim de înălțime de peste 4 etaje.

OTEL BETON

Oțelul beton laminat la cald, cu profil periodic este utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat. Oțelul beton BST 500 clasa C, datorită compoziției chimice dispune de o limită minimă de curgere (500 N/mm2) și de o rezistență la tracțiune (550 N/mm2) mai mare.

 

CARAMIDA

Blocurile ceramice Porotherm light destinate realizării pereților structurali, pereților nestructurali și de compartimentare oferă o rezistență superioară și asigură o buna izolație termică și fonica a construcției.
 
 

 

TAMPLARIE

tamplarie
Tamplaria SALAMANDER este recunoscuta pentru ferestrele de top pe care le produce, are cea mai rezistenta feronerie de pe piata si se comporta excelent in conditii de utilizare rezidentiala dispunand de sisteme de actionare complete. Pe langa designul deosebit datorat finisajului de calitate, tamplaria Salamander confera siguranta sporita fiind echipata cu piese anti-efractie.

 

COFRAG

Cofragul pentru structura de beton este realizat din cele mai competitive materiale respectând nivelul de calitate al structurii conform celor mai înalte standarde. 

INCALZIRE

Immergas Eolo Star 24 kw este o centrală termică de perete dotată cu schimbător de căldură de tip bitermic, ce permite creșterea rapidă a temperaturii apei calde, asigurând un debit ridicat. Centrala are un design inovativ cu display digital și permite modularea automată a temperaturii de tur în funcție de cea din ambient.

FINISAJE

Pentru a oferi clienților posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată și în același timp să beneficieze de calitate colaborăm cu 2 lideri de piață din România în domeniul amenajărilor interioare, Dedeman și Hornbach.

LIFT

Lifturile Schindler prin fiabilitate și rapiditate asigură o călătorie confortabilă ținând cont de normele de siguranță în vigoare, și în același timp oferă un ambient plăcut.
 


ETAPELE CONSTRUCTIEI

 
ETAPELE CONSTRUCTIEI APARTAMENTE

ETAPELE CONSTRUCTIEI CASE