0734.77.44.55 | 0720.68.68.68 | 0744.66.56.65

Oferte

Proiect Strada Sperantei

Royal Confort Residence isi continua dezvoltarea de locuinte noi calitative printr-un nou proiect de cladiri rezidentiale cu regim de inaltime D+P+3E..

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme de beton armat, pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm si termosistem de 10 cm.

Gama variata de apartamente de 2 si 3 camere si garsoniere se predau la cheie, cu finisajele incluse in pret (gresie, faianta, parchet - modelul acestora fiind la alegerea clientului) si sunt dotate cu prize, intrerupatoare, centrala termica proprie 24 kw, radiatoare, obiecte sanitare, usa metalica intrare, usi de interior, tamplarie termopan. Pe langa acestea, fiecare proprietar poate beneficia contra cost de locuri de parcare cadastrate.

Complexul dispune de toate utilitatile comunei Chiajna, fiind invecinat cu primaria coumine, padurea Rosu, Lacul Morii, pe Strada Sperantei.

Proiect Case Strada Nicolae Iorga

Royal Confort Residence isi continua dezvoltarea de locuinte calitative printr-un nou proiect de cladiri, de data aceasta case cu regim de inaltime P+1E+M.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme de beton armat, pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm, termosistem de 10 cm, acoperis din tabla tip Lindab, iar mansarda este izolata cu vata minerala de 10 cm.

Casele se predau semi-finisate si sunt dotate cu: prize, intrerupatoare, centrala termica proprie 24 kw, radiatoare, usa metalica intrare, tamplarie termopan Trocal cu feronerie Siegenia si rulouri aplicate de aluminiu la toate dormitoarele. Pe langa acestea, fiecare casa va beneficia de cate un loc de parcare, acesta fiind inclus in pret.

Complexul dispune toate utilitatile comunei Chiajna, fiind invecinat cu primaria comunei, pe Strada Nicolae Iorga.

Case Str. Nicolae Iorga/Chiajna

Proiect Strada Soarelui

Royal Confort Residence isi continua dezvoltarea de locuinte calitative printr-un nou proiect de cladiri, de data aceasta cu regim de inaltime P+4E+M.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme de beton armat, pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm si termosistem de 10 cm.

Apartamentele se predau la cheie, cu finisajele incluse in pret (gresie, faianta, parchet - modelul acestora fiind la alegerea clientului) si sunt dotate cu prize, intrerupatoare, centrala termica proprie 24 kw, radiatoare, obiecte sanitare Romstal. Pe langa acestea, fiecare apartament va beneficia de cate un loc de parcare, acesta fiind inclus in pret.

Complexul dispune toate utilitatile orasului: Apa Nova, GDF Suez, Enel Energie Muntenia. Viitorii locatari vor beneficia de acces in fata complexului la Maxi-Taxi si RATB linia 178 si 138.

Bloc 1, 2, 3

Bloc 4,5,6,7

FORMULAR CONTACT

CONTACT

Meniu

call